Uitgelicht! Ons nieuwste stacaravan de Vision Lounge

Submitted on by in Roan
864 number of views

Veel gezinnen willen graag op vakantie naar de camping maar stiekem de luxe van een hotel of appartement. Roan speelt hier op in en biedt zeer luxe stacaravans aan! Nieuw sinds 2018 is onze luxe 3 slaapkamerstacaravan Vision Lounge! Uitgerust met een half overdekte veranda met zweefparasol of volledig overdekte veranda van maar liefst 19 m2 én met comfortabele loungebank!
Read more

Heb je een wereldstekker nodig bij Roan?

Submitted on by in Roan
620 number of views
Een veel voorkomende vraag voor de vakantie geboekt wordt of begint is:? Hebben wij een wereldstekker nodig bij Roan? Het antwoord is nee! Al onze accommodaties zijn voorzien van voldoende ‘normale’ F-stopcontacten.


Je zou eigenlijk denken dat je in Europa helemaal nergens meer een wereldstekker nodig hebt, maar niets is minder waar. In de volgende landen hebben ze weldegelijk andere stopcontacten dan die wij gewend zijn: Canarische eilanden, Cyprus, Ierland, Liechtenstein, Malta, Rusland, San Marino, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland.
 Read more

Camping Union Lido: al 60 jaar een begrip

Submitted on by in Roan
1340 number of views 2 comments

Roan Camping Holidays wil dit jaar een camping uit het aanbod extra in het zonnetje zetten: camping Union Lido aan de Adriatische Kust in Italië. En dit heeft een speciale reden: deze topcamping bestaat dit jaar namelijk 60 jaar! En daar mogen ze natuurlijk trots op zijn. Wij vertellen je meer over deze camping, de geschiedenis en de nieuwe ontwikkelingen.Read more