Mensen lopen in accommodatie straatje van Roan.

Bungalowtenten

Als je houdt van echt kamperen dan is een vakantieverblijf in één van onze bungalowtenten echt iets voor jou! Wij hebben onze bungalowtenten uitgerust met zoveel mogelijk luxe, zodat je zeker niets tekort komt tijdens jouw campingvakantie met Roan.

Bungalowtent

  • 3 slaapcabines, maximaal 6 personen
  • Inclusief grote koelkast en ventilator

Onze bungalowtenten

Onze bungalowtenten zijn maar liefst 25 m2 groot en op het hoogste punt 2.45 meter hoog. Alle bungalowtenten hebben drie slaapkamers en zijn geschikt voor maximaal zes personen. Voor de bungalowtent ligt een gronddoek waar een partytent op staat.

De bungalowtenten zijn rookvrij. Je hebt wel de mogelijkheid om jouw huisdier mee te nemen. Huisdieren zijn toegestaan in alle bungalowtenten, wel geldt dat de camping ook huisdieren moet toestaan, dit is niet overal het geval. Dit staat aangegeven op onze campingpagina’s bij “belangrijke informatie”.

Een zeer complete inventaris

Binnen vind je een zeer complete inventaris. Zo beschikt de keuken over een ruime afsluitbare keukenkast, een 4-pits gasfornuis en een hoge koelkast met apart vriesvak! Daarnaast zorgen wij in al onze tenten voor stevige, goede bedden die altijd 2.00m lang zijn met gratis kussens en eenpersoonsdekbedden. Je hoeft alleen je eigen hoeslakens, dekbedhoezen en kussenslopen mee te nemen. Maar bij ons kun je ook linnengoed huren! Ook is het mogelijk om een gratis bedrekje te ontvangen voor de bungalowtent, ideaal voor kleine kinderen die toch in een groot bed willen slapen.

Gratis barbecue

Naast de bungalowtent vind je een gratis houtskool-, gasbarbecue of grillplaat, die je de gehele vakantie mag gebruiken, mits deze is toegestaan op de camping.

Onze bungalowtenten

Onze gasten over boeken bij Roan: