Bungalowtenten

Bungalowtenten

Als u houdt van echt kamperen dan is een vakantieverblijf in één van onze bungalowtenten echt iets voor u! Wij hebben onze bungalowtenten uitgerust met zoveel mogelijk luxe, zodat u zeker niets tekort komt tijdens uw campingvakantie met Roan.

Bungalowtent

Partytent

  • Het echte kampeergevoel met Roan service
  • Inclusief grote koelkast en ventilator
  • 3 slaapcabines, maximaal 6 personen

Onze bungalowtenten

Onze bungalowtenten zijn maar liefst 25 m2 groot en op het hoogste punt 2.45 meter hoog. Alle bungalowtenten hebben drie slaapkamers en zijn geschikt voor maximaal zes personen. Voor de bungalowtent ligt een gronddoek waar een partytent op staat.

De bungalowtenten zijn rookvrij. U heeft wel de mogelijkheid om uw huisdier mee te nemen. Huisdieren zijn toegestaan in alle bungalowtenten, wel geldt dat de camping ook huisdieren moet toestaan, dit is niet overal het geval. Dit staat aangegeven op onze campingpagina’s bij “belangrijke informatie”.

Een zeer complete inventaris

Binnen vindt u een zeer complete inventaris. Zo beschikt de keuken over een ruime afsluitbare keukenkast, een 4-pits gasfornuis en een hoge koelkast met apart vriesvak! Daarnaast zorgen wij in al onze tenten voor stevige, goede bedden die altijd 2.00m lang zijn met gratis kussens en eenpersoonsdekbedden. U hoeft alleen uw eigen hoeslakens, dekbedhoezen en kussenslopen mee te nemen. Maar bij ons kunt u ook linnengoed huren! Ook is het mogelijk om een gratis bedrekje te ontvangen voor uw bungalowtent, ideaal voor kleine kinderen die toch in een groot bed willen slapen.

Gratis barbecue

Naast uw bungalowtent vindt u een gratis houtskool-, gasbarbecue of grillplaat, die u de gehele vakantie mag gebruiken, mits deze is toegestaan op de camping.

Onze bungalowtenten

Ervaringen van Roan klanten