Gezin aan het genieten in het zwembad van een Roan camping.

Roan Luxury Camping Holidays | 17-08-2018 | Roan

Zoover Award "Beste aanbieder campingvakanties" terug bij Roan Luxury Camping Holidays!

In heel Nederland is weer gestemd op genomineerde reisorganisaties in verschillende categorieën voor de uitreiking van de felbegeerde Zoover Awards. Dinsdagavond waren de Zoover Awards 2018, waar de winnaars bekend gemaakt en gehuldigd werden.

Met trots en dankbaarheid kunnen wij zeggen dat de Zoover Award voor “Beste aanbieder campingvakanties” weer terug is bij Roan Luxury Camping Holidays!

De beste aanbieder heeft het hoogste waarderingscijfer. Het hoogste waarderingscijfer werd samengesteld door prijs/kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en aanbevelingsscore. Wij zijn zeer trots op het hoge waarderingscijfer van een 9,6. De laatste keer was dit een 8,9, dus het is mooi om te zien dat wij dit verbeterd hebben.

Inmiddels bestaat Roan Luxury Camping Holidays meer dan 30 jaar en ieder jaar weer doen wij onze uiterste best om iedere klant de service en kwaliteit te bieden die vele klanten al jaren van ons gewend zijn:

  • Wij vervangen onze stacaravans, lodgetenten en bungalowtenten sneller, waardoor de gemiddelde leeftijd een stuk lager ligt.
  • Wij investeren ieder jaar weer in verbetering van onze stacaravans, lodgetenten en bungalowtenten. Zo hebben dit jaar bijna de helft van de accommodaties een lounge veranda!
  • Wij werken met ervaren Roan-medewerkers op de campings, die ervoor zorgen dat de accommodatie tijdens het verblijf aan alle wensen voldoet en waaraan iedere vraag gesteld kan worden.
  • Wij hebben veel kennis in huis, doordat de campings jaarlijks bezocht worden en wij zelf ook graag voor een campingvakantie kiezen.
  • Wij hebben ruime openingstijden. Zo zijn wij in de avonden en het weekend vaak ook bereikbaar.

Eerder wonnen wij drie jaar achter elkaar deze toonaangevende award.

Algemeen directeur Jeroen van Heusden: “Ik vind het ongelofelijk belangrijk dat iedere klant die bij Roan zijn vakantie boekt tevreden is en altijd serieus genomen wordt. Qua dienstverlening en kwaliteit van het product gaan wij een flinke stap verder dan andere aanbieders van campingvakanties.

Ik ben dan ook ontzettend blij met de award en een gemiddelde waardering door onze klanten van maar liefst 9,6. Kwaliteit leveren is wel vaak een kwestie van een lange adem, maar op de lange duur wint kwaliteit altijd.”

Wij zijn zeer blij met deze erkenning en bedanken iedereen die op Roan Luxury Camping Holidays gestemd heeft.


Heb je je vakantie nog niet geboekt? Kijk dan op onze website of bel ons op 0180 - 33 11 77.

Onze gasten over boeken bij Roan: