Kinderen in het zwembad op een Roan camping.

Alle Roan campings in Europa

Op een camping bij Roan Luxury Camping Holidays kun je verblijven in een luxe stacaravan, een lodgetent of een compleet ingerichte bungalowtent. Op alle campings vind je onze eigen medewerkers die je tips kunnen geven over de omgeving of een handje kunnen helpen als je ergens op de camping problemen ondervindt.

Zoek & boek

De beste service
Luxe accommodaties - Standaard airco
Kies je eigen plek op de camping

Campings in Europa

Roan heeft campings in 7 verschillende landen. Op al onze campings hebben wij eigen Roan medewerkers die je op de camping zullen verwelkomen.

Bekijk alle campings
Roan Campings in Europa

Alle landen

Frankrijk

Frankrijk

Tijdens jouw vakantie met Roan kun je ervoor kiezen te verblijven op een camping in Frankrijk. In Frankrijk heb je de keuze tussen campings in verschillende regio's zoals de Languedoc-Rousillon, Côte d'Azur of wat dacht je van wat noordelijker gelegen in Picardië of Bretagne?

Bekijk alle campings in Frankrijk
Italië

Italië

Ben je op zoek naar een camping in Italië? Bekijk dan eens de verschillende mogelijkheden bij Roan Luxury Camping Holidays.

Bekijk alle campings in Italië
Kroatië

Kroatië

Kroatië is een zonnige vakantiebestemming die steeds meer aan populariteit wint! Met ruim 1800 km aan kustlijnen aan de Adriatische zee en 1200 eilanden is Kroatië dé zon-zee-strand bestemming bij uitstek.

Bekijk alle campings in Kroatië
Nederland

Nederland

Een campingvakantie dichtbij huis? Waarom niet! Het scheelt je heel wat kilometers en je bent toch in een heel andere omgeving. En waarom dan niet gelijk een camping uit de top 7 van beste campings in Nederland?

Bekijk alle campings in Nederland
Spanje

Spanje

Wij hebben in Spanje verschillende campings aan de Costa Brava en aan de Costa Dorada. Op deze campings kun je verblijven in luxe drie- en tweeslaapkamer stacaravans en lodgetenten.

Bekijk alle campings in Spanje
Oostenrijk

Oostenrijk

Campings in Oostenrijk staan bekend om de prachtige natuur in de omgeving. En bij onze camping in Oostenrijk is dit niet anders! Op deze campings kun je ervoor kiezen een luxe lounge stacaravan te boeken!

Bekijk alle campings in Oostenrijk
Luxemburg

Luxemburg

Onverwacht mooie natuur, eindeloze wandelpaden en prachtige kastelen in Luxemburg. Lekker dichtbij huis maar wel eindeloos veel mogelijkheden voor vermaak. Luxemburg is een klein land met iets meer dan 500.000 inwoners en zo’n 45% hiervan komt uit het buitenland.

Bekijk alle campings in Luxemburg

Onze gasten over boeken bij Roan: