Campings Picardië

Campings Picardië

Wil je de stad Parijs bezoeken maar ook met je gezin genieten van een welverdiende campingvakantie? Kies dan voor een vakantie op onze camping La Croix du Vieux Pont in Picardië. De locatie maakt de camping perfect voor een korte vakantie in het laagseizoen maar ook in de zomervakantie is het hier heerlijk vertoeven.

1 camping gevonden in Picardië

Toon kaart
Een overzicht met nieuwe glijbanen op Roan camping du Vieux Pont
La Croix du Vieux Pont

Frankrijk - Noord-Frankrijk - Picardië - Berny Rivière

  • Leuk overdekt zwembad met lange glijbanen
  • Stacaravans staan op mooie grasrijke plaatsen
  • Gelegen aan de Aisne rivier
8.1

Stacaravans

(3 types beschikbaar)
ma 15 jul - ma 22 jul
vanaf  1.608,92

Onze camping in Picardië

Op ruim een uur rijden van Disneyland Parijs én het centrum van Parijs ligt de middelgrote camping La Croix du Vieux Pont. Camping La Croix du Vieux Pont is de ideale vakantiebestemming wanneer je het bezoeken van Parijs wilt combineren met vakantie vieren op de camping. Deze groene camping in omgeving Parijs beschikt een zwembadcomplex voor alle leeftijden en een lagune-zwemmeer. Er is een ruime keuze aan faciliteiten en enkele keren per week rijdt er vanaf de camping een bus richting Parijs en Disneyland Parijs.

Onze accommodaties

Onze luxe stacaravans staan op mooie, grasrijke plaatsen. Je kunt hier kiezen uit een stacaravan Premium Plus Lounge of Premium Lounge, beide drieslaapkamer stacaravans zijn voorzien van een luxe loungeveranda en compleet inventaris.

Vind je het lastig om een campingkeuze te maken of wil je meer informatie over Frankrijk? Je kunt ons bellen of een mail sturen voor meer informatie over onze camping in Picardië.

Onze camping in Picardië

Onze gasten over boeken bij Roan: