Markten bezoeken bij het Gardameer

Submitted on by in Lokale tips
1240 number of views

Bezoek je tijdens je campingvakantie graag lokale markten, dan zit je bij het Gardameer helemaal goed. In deze omgeving vind je een ruime keuze aan antiekmarkten, weekmarkten maar ook als je ’s avonds zin hebt zijn er markten te bezoeken. Als marktliefhebber kom je dus tijdens een campingvakantie in deze buurt helemaal aan je trekken. 
Read more

Neemt Frankrijk definitief afscheid van de tolpoorten?

Submitted on by in Lokale tips
782 number of views

Wie herkent het niet, die ellenlange wachtrijen voor de tolpoorten wanneer je op vakantie bent, of op doorreis bent, in Frankrijk? Pure frustratie omdat het net zo lekker ging en door dit oponthoudt het gejengel op de achterbank weer begint. Hier lijkt nu een einde aan te gaan komen: de Franse overheid wil al de tolpoortjes gaan vervangen door een automatisch betaalsysteem.
Read more

Kamperen aan zee

Submitted on by in Lokale tips
1779 number of views

Wakker worden met het rustgevende geluid van de golven. Uit je tent of stacaravan stappen en om daarna direct met je voeten door het heerlijke zand te woelen. Je kinderen kunnen de hele dag in het zand spelen en in de zee zwemmen. Wat is er nu heerlijker dan kamperen op een camping aan zee? Roan heeft diverse campings in het aanbod die direct aan zee liggen. En in de omgeving van deze campings is ook heel veel te zien en te beleven. Wij zetten de leukste tips voor je op een rij!Read more

Tunnels onderweg naar je vakantieadres

Submitted on by in Lokale tips
2219 number of views

Vooral als je in het hoogseizoen op vakantie gaat is het slim vooraf goed te kijken hoe je gaat rijden, waar er weg werkzaamheden zijn onderweg en waar er files ontstaan. Zo kun je tijdens de autoreis gemakkelijk schakelen en scheelt het weer een paar uurtjes in de file rijden!
Read more