Favorieten

Zorgeloos boeken

✓ Geld terug garantie ✓ Veilig boeken (Lid ANVR & SGR) ✓ Altijd gratis wijzigen en omboeken

Zoek & boek

Roan biedt extra service en zekerheid!

Zoals u van ons gewend bent staat u als gast bij Roan altijd op de eerste plaats en is een geboekte vakantie met het gezin iets waar u met vreugde naar uit moet kijken en verder niets. Daarom hebben we onze voorwaarden zo aangepast dat je je nergens zorgen over hoeft te maken; je gaat óf heerlijk met ons op vakantie óf je krijgt gewoon je geld terug. Zorgeloos boeken noemen we dat bij Roan.

* Indien de gewijzigde boeking duurder is dan betaalt u het verschil bij. Als uw gewijzigde reis goedkoper is ontvangt u geen geld retour.

** Let op, deze annuleringsvoorwaarden zijn niet van toepassing op vakanties die zijn omgeboekt vanuit 2020. Als u de vakantie in 2020 hebt omgeboekt naar 2021, zijn annuleringskosten van toepassing volgens de boekingsvoorwaarden op het moment dat je oorspronkelijke vakantie werd geboekt.

*** Heb je gebruik gemaakt van de omboekregeling, dan kun je alleen kosteloos wijzigen. Kosteloos annuleren is dan niet mogelijk.

**** Ondanks de aanbetaling van €99,- (boekingen tussen 5 januari 2021 en 28 februari 2021) worden bij annulering wel de reguliere annuleringsvoorwaarden in rekening gebracht, deze kunt u teruglezen in onze voorwaarden.

Ervaringen van Roan klanten