Uitgelicht! Ons nieuwste stacaravan de Vision Lounge

Roan Luxury Camping Holidays | 11-10-2018 | Roan

Uitgelicht! Ons nieuwste stacaravan de Vision Lounge

Veel gezinnen willen graag op vakantie naar de camping maar stiekem de luxe van een hotel of appartement. Roan speelt hier op in en biedt zeer luxe stacaravans aan! Nieuw sinds 2018 is onze luxe 3 slaapkamerstacaravan Vision Lounge! Uitgerust met een half overdekte veranda met zweefparasol of volledig overdekte veranda van maar liefst 19 m2 én met comfortabele loungebank!

In de stacaravan Vision Lounge kom je echt niets te kort! Omdat de meeste van onze gasten niet elke avond uit eten gaan vinden wij het belangrijk dat je alle benodigdheden hebt om goed te kunnen koken op de camping! De keuken is standaard voorzien van een hoge koelkast met apart vriesvak, een 4-pits gasfornuis, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, een uitgebreide keukeninventaris én een afwasmachine. Daarnaast is er voldoende kastruimte waarin je de boodschappen kwijt kunt, je hoeft dus niet elke dag weer boodschappen te doen! In de hoge koelkast kun je eten en drinken kwijt voor minimaal een week en in het aparte vriesvak is genoeg plaats voor vlees en natuurlijk ijsjes!

Vision Lounge1

In dezelfde ruimte als de keuken bevindt zich de woonkamer. Er staat een vaste, ruime tafel met daaraan 6 stoelen zodat je op de frissere avonden in het voor- of naseizoen lekker binnen kunt eten. De hoekbank is voorzien van stevige kussens en een ideale plek om je favoriete serie te kijken op de flatscreen satelliet televisie. Je hoeft geen programma te missen tijdens je vakantie want alle belangrijke Nederlandse zenders zijn te ontvangen! Ga je met 7 personen op vakantie? De hoekbank kan gemakkelijk uitgeklapt worden om een extra slaapplaats te creëren (de bank is niet uitklapbaar op camping Cala Canyelles).

Vision Lounge2

De Vision Lounge heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 7 personen (op sommige campings mogen er echter maar 6 personen in de Vision Lounge verblijven; dit is dan helaas meestal een regel van de camping zelf). Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1.60 x 2.00 mtr, stopcontacten en voldoende (kast)bergruimte. In beide kinderslaapkamers staan elk 2 éénpersoonsbedden (1 bed van 1.90 x 0.80 en 3 bedden van 2.00 x 0.80). Het ene bed kun je onder het andere bed schuiven om zo meer ruimte te creëren voor bijvoorbeeld bagage of juist voor een babybadje. Alle slaapkamerramen beschikken over muggenhorren zodat je 's nachts lekker door kunt slapen en niet telkens die vervelende muggen van je af moet slaan. Omdat een ongelukje natuurlijk altijd kan gebeuren en hygiëne bij Roan hoog in het vaandel staan zijn alle matrassen voorzien van Projecta Plus matrashoezen. In iedere stacaravan is standaard één bedrekje aanwezig, deze kun je zelf onder het matras schuiven zodat je kleine niet uit bed kan rollen. 

Vision Lounge sk

De badkamer is écht ruim! De douchecabine is uitgerust met een degelijke thermosstaatkraan en een glazen draai-douchedeur, boven het wastafelmeubel hangt een spiegel en er is nog voldoende plankruimte om je toiletspullen neer te zetten. Voor extra comfort is er een apart toilet aanwezig.

Vision Lounge bk

Het echte klapstuk van deze luxe stacaravan is toch wel en enorm mooie lounge veranda! De veranda is maar liefst 7,5 meter lang en 2,5 meter diep en altijd afsluitbaar met een hekje. De veranda is praktisch verdeeld in een eetgedeelte én een loungegedeelte. Onder de halve overkapping staat luxe en comfortabele tuinset; deze tuinset bestaat uit 4 verstelbare stoelen met stoelkussens, een ruime eettafel en 3 kuipstoelen. Met de Roan sunbanner kun je altijd nog extra schaduw bij de eethoek creëren. Op de andere kant van de veranda staat een mooie loungebank met grote comfortabele kussens, een bijzettafeltje en een heerlijk grote, luxe zwevende parasol. Op een aantal campings is de veranda volledig overdekt. Als het allemaal nog niet luxe genoeg is; er staat ook nog standaard een luxe ligbed met dakje voor je klaar! Omdat buiten eten en genieten van een heerlijk stuk vlees of vis niet mag ontbreken tijdens je luxe campingvakantie zorgt Roan ervoor dat er bij de stacaravan altijd een luxe elektrische grillplaat of gas- of houtskoolbarbecue klaar staat.

Vision Lounge buiten

Ben jij ook enthousiast geworden over deze luxe 3 slaapkamerstacaravan Vision Lounge? Neem dan een kijkje op onze website www.roan.nl, je ziet dan ook gelijk hoeveel leuke en mooie campings we in ons campingprogramma hebben!

Onze gasten over boeken bij Roan: