Lodgetenten

Lodgetenten

In ons aanbod hebben wij ook verschillende type lodgetenten voor u klaar staan. Al onze lodgetenten zijn prima voor maximaal zes personen. Ze zijn uitermate geschikt voor gezinnen die graag gaan kamperen, maar wel willen genieten van wat meer luxe!

Lodgetent Woody

Toilet/veranda/luifel

  • Het kampeergevoel voorzien van alle gemakken
  • Een tent met eigen toilet en stromend water
  • 3 slaapcabines, maximaal 6 personen

Lodgetent Holiday

Veranda/luifel

  • Het kampeergevoel met lounge comfort
  • Houten veranda met heerlijke loungebank
  • 3 slaapcabines, maximaal 6 personen

Onze lodgetenten

De Lodgetent Woody en de Lodgetent staan in zijn geheel op een houten veranda, overdekt met een luifel. Beide zijn voorzien van een mooie steigerhouten keuken met koud stromend water. Verder hebben deze lodgetenten een apart toilet. In de slaapkamers voor de kinderen vindt u stapelbedden.

De Lodgetent Luxe

Op camping Le Serignan Plage kunt u verblijven in een Lodgetent Luxe welke beschikt over een houten veranda die overdekt is met een luifel. In de Lodgetent Luxe heeft u uw eigen sanitair bestaande uit een luxe douchecabine, toilet en wastafel. In de grote slaapkamer treft u een hemelbed aan en in de tweede slaapkamer een stapelbed. 

Lodgetent Holiday: nieuw sinds 2016

Vanaf 2016 bieden wij op een aantal campings de Lodgetent Holiday aan. Deze lodgetent staat in zijn geheel op een houten veranda die overdekt is. Hierdoor wordt het leefoppervlakte maar liefst 37,5 m2! Op de veranda staat een loungebank. Verder beschikt de Lodgetent Holiday over drie slaapkamers met comfortabele bedden. De slaapcompartimenten zijn voorzien van een tussenwand, die u kunt oprollen.

Wilt u nog meer te weten komen over onze lodgetenten? Klik dan hiernaast op de lodgetent die u het meest aanspreekt.

Onze lodgetenten

Ervaringen van Roan klanten