Koken op de camping

Geplaatst op door in Inspiratie
9 keer bekeken

Als je aan een campingvakantie denkt, dan denk je gelijk aan mooi weer, lekker luieren, zwemmen en natuurlijk lekker eten! Genieten van de regionale of plaatselijke lekkernijen, dat is toch iets waar je je weken van te voren al op kunt verheugen?
Lees meer

Checklist voor het kamperen

Geplaatst op door in Inspiratie
1478 keer bekeken

Je kent het wel, je gaat binnenkort op vakantie en het is tijd om alle spullen in te pakken. Maar wat moet je nu allemaal meenemen? Je wilt er natuurlijk niet pas op de camping achter komen dat je iets bent vergeten. Een tandenborstel of shampoo kun je altijd nog kopen in de plaatselijke supermarkt, maar het wordt wat lastiger als je je paspoort niet bij je hebt. Daarom geven we een aantal handige tips zodat je zeker geen belangrijke dingen vergeet.Lees meer

De mooiste en bijzonderste bezienswaardigheden in Kroatië

Geplaatst op door in Lokale tips
63 keer bekeken

Kroatië is een Republiek dat is gelegen in het zuiden van Europa. Het land wordt per jaar door duizenden toeristen bezocht. Redenen voor jou om naar Kroatië op vakantie te gaan? Geniet van de prachtige sfeervolle steden met vele activiteiten en ontdek de prachtige en indrukwekkende natuur.
Het land is economisch in goede positie en perfect voor veel verschillende soorten vakanties. Zo is kamperen op één van de vele campings is enorm populair. Er zijn mooie (veelal) kiezelstranden met zeer helder en lekker warm water en zijn er prachtige eilanden waar je makkelijk met een bootje heen kunt varen. Hierbij onze 10 mooiste en bijzonderste bezienswaardigheden van Kroatië:
 Lees meer