Markten bezoeken bij het Gardameer

Geplaatst op door in Lokale tips
113 keer bekeken

Bezoek je tijdens je campingvakantie graag lokale markten, dan zit je bij het Gardameer helemaal goed. In deze omgeving vind je een ruime keuze aan antiekmarkten, weekmarkten maar ook als je ’s avonds zin hebt zijn er markten te bezoeken. Als marktliefhebber kom je dus tijdens een campingvakantie in deze buurt helemaal aan je trekken. 
Lees meer

Neemt Frankrijk definitief afscheid van de tolpoorten?

Geplaatst op door in Lokale tips
555 keer bekeken

Wie herkent het niet, die ellenlange wachtrijen voor de tolpoorten wanneer je op vakantie bent, of op doorreis bent, in Frankrijk? Pure frustratie omdat het net zo lekker ging en door dit oponthoudt het gejengel op de achterbank weer begint. Hier lijkt nu een einde aan te gaan komen: de Franse overheid wil al de tolpoortjes gaan vervangen door een automatisch betaalsysteem.
Lees meer

Uitgelicht! Ons nieuwste stacaravan de Vision Lounge

Geplaatst op door in Roan
567 keer bekeken

Veel gezinnen willen graag op vakantie naar de camping maar stiekem de luxe van een hotel of appartement. Roan speelt hier op in en biedt zeer luxe stacaravans aan! Nieuw sinds 2018 is onze luxe 3 slaapkamerstacaravan Vision Lounge! Uitgerust met een half overdekte veranda met zweefparasol of volledig overdekte veranda van maar liefst 19 m2 én met comfortabele loungebank!
Lees meer

Italiaanse meren

Geplaatst op door in Inspiratie
814 keer bekeken

De Italiaanse meren in het noorden van het land hebben allemaal een geheel eigen karakter en uitstraling. Als je de Italiaanse meren wilt gaan bezoeken is het handig om vooraf de verschillen duidelijk te hebben. Zo past jullie keuze ook bij de verwachtingen van het gehele reisgezelschap. De grote Italiaanse meren zijn: 
Lees meer

Kamperen aan zee

Geplaatst op door in Lokale tips
1406 keer bekeken

Wakker worden met het rustgevende geluid van de golven. Uit je tent of stacaravan stappen en om daarna direct met je voeten door het heerlijke zand te woelen. Je kinderen kunnen de hele dag in het zand spelen en in de zee zwemmen. Wat is er nu heerlijker dan kamperen op een camping aan zee? Roan heeft diverse campings in het aanbod die direct aan zee liggen. En in de omgeving van deze campings is ook heel veel te zien en te beleven. Wij zetten de leukste tips voor je op een rij!Lees meer