Markten bezoeken bij het Gardameer

Submitted on by in Lokale tips
1280 number of views

Bezoek je tijdens je campingvakantie graag lokale markten, dan zit je bij het Gardameer helemaal goed. In deze omgeving vind je een ruime keuze aan antiekmarkten, weekmarkten maar ook als je ’s avonds zin hebt zijn er markten te bezoeken. Als marktliefhebber kom je dus tijdens een campingvakantie in deze buurt helemaal aan je trekken. 
Read more

Neemt Frankrijk definitief afscheid van de tolpoorten?

Submitted on by in Lokale tips
821 number of views

Wie herkent het niet, die ellenlange wachtrijen voor de tolpoorten wanneer je op vakantie bent, of op doorreis bent, in Frankrijk? Pure frustratie omdat het net zo lekker ging en door dit oponthoudt het gejengel op de achterbank weer begint. Hier lijkt nu een einde aan te gaan komen: de Franse overheid wil al de tolpoortjes gaan vervangen door een automatisch betaalsysteem.
Read more

Uitgelicht! Ons nieuwste stacaravan de Vision Lounge

Submitted on by in Roan
901 number of views

Veel gezinnen willen graag op vakantie naar de camping maar stiekem de luxe van een hotel of appartement. Roan speelt hier op in en biedt zeer luxe stacaravans aan! Nieuw sinds 2018 is onze luxe 3 slaapkamerstacaravan Vision Lounge! Uitgerust met een half overdekte veranda met zweefparasol of volledig overdekte veranda van maar liefst 19 m2 én met comfortabele loungebank!
Read more

Italiaanse meren

Submitted on by in Inspiratie
1312 number of views

De Italiaanse meren in het noorden van het land hebben allemaal een geheel eigen karakter en uitstraling. Als je de Italiaanse meren wilt gaan bezoeken is het handig om vooraf de verschillen duidelijk te hebben. Zo past jullie keuze ook bij de verwachtingen van het gehele reisgezelschap. De grote Italiaanse meren zijn: 
Read more