Extra bij te boeken

Als u op vakantie gaat, moeten er vaak veel spullen mee. Hierdoor zit de auto snel vol. Gelukkig biedt Roan Campingvakanties handige extra’s die u kunt bijboeken. Dit scheelt u een hoop bagage! Ook zijn er mogelijkheden wanneer u samen met een andere familie op vakantie gaat, een overnachtingshotel zoekt of graag uw huisdier meeneemt op vakantie.
 
Heeft u inmiddels al geboekt? Geen probleem! Neem contact op met ons per mail of bel ons. Wij zorgen dan dat de bijgeboekte extra’s voor u klaarliggen bij aankomst. 
 
Bekijk hier onze handige bij te boeken extra’s en ga met een gerust hart op vakantie!

Plaatsgarantie
€ 99,- per accommodatie
Door het afsluiten van deze plaatsgarantie bent u er van verzekerd dat u wordt ingedeeld op de door u zelf gekozen beste plaats. U kunt op de campingpagina per stacaravan zien of u de plaatsgarantie kunt bijboeken, u herkent de plaatsgarantie aan ons speciale plaatsgarantie logo. De Roan-plaatsgarantie is tot uiterlijk 01.03.20 te boeken en kan niet worden afgesloten in combinatie met de naast-elkaar-garantie. Niet op alle campings mogelijk

Naast elkaar garantie
€ 30,- per accommodatie
Op onze campings is het mogelijk plaatsen naast of tegenover elkaar te reserveren. Ideaal wanneer u samen met familie of een bevriend gezin op vakantie wilt gaan. Als u naast elkaar wilt staan selecteert u dit tijdens de internetboeking of neem contact op met ons. Voor € 30,- per accommodatie bent u verzekerd van een plaats naast uw vrienden of familie (max. 3 accommodaties, zelfde accommodatie, gelijke vakantieperiode). Niet op alle campings mogelijk

Linnenpakketten
€ 15,50 voor een enkel linnenpakket
€ 24,- voor een dubbel linnenpakket
Enkel linnenpakket
1 kussensloop, 1 pers- onderlaken, 1 pers dekbedovertrek.
Dubbel linnenpakket
2 kussenslopen, 2 pers- onderlaken, 2x 1 pers dekbedovertrek.
De stacaravans Supreme Lounge zijn voorzien van gratis linnenpakketten. Op camping de Molenhof, Kijkduin, Bospark Lunsbergen, Hunzedal en Hunzepark is het niet mogelijk linnen bij te boeken.

Douchehanddoeken
€ 8,- per set van 2 stuks (140x70 cm)
De stacaravans Supreme zijn voorzien van gratis douchehanddoeken. Op camping de Molenhof is het niet mogelijk douchehanddoeken bij te boeken.

Strandlakens
€ 12 per set van 2 stuks (180x100cm)
Op camping Bospark 't Wolsven, Callassande, Bospark Lunsbergen, Klein Vink, Hunzepark, Hunzedal, Kijkduin en de Molenhof is het niet mogelijk strandlakens bij te boeken.
Babybed (exclusief matras)
€ 2,- per nacht

Maar inclusief dunne zachte bodemplaat die standaard bij het babybedje hoort.
 
Buggy
€ 3,- per nacht

Deze buggy's zijn zeer stevig, degelijk en geschikt voor diverse uitstapjes.

Bedrekje
Gratis

U kunt een gratis bedrekje reserveren indien uw kleintje toch al in het grote bed slaapt. Deze zijn ongeveer 1 meter lang en klemt u vast onder het matras. Het rekje steekt dan ongeveer 20 cm boven het matras uit.

Bolderkar
€ 3,- per nacht

De bolderkarren zijn zeer handig voor op het strand. Bij belangrijke informatie op de campingpagina ziet u of het mogelijk is om een bolderkar te huren. 

Hotels onderweg
Op veel routes richting het zuiden hebben wij speciaal voor u een aantal familiehotels uitgezocht. 
Vakantie met huisdier
€ 9,- per nacht
 
Over het algemeen zijn huisdieren toegestaan in onze bungalowtenten. Bij belangrijke informatie op de campingpagina ziet u waar huisdieren zijn toegestaan. 
 
Kinderstoel
€ 2,- per nacht


Linnenpakketten, douche handdoeken en strandlakens zijn niet ter plaatse te huur en u kunt het ook niet meenemen naar een volgende bestemming.

Speciaal voor de kinderen hebben we een leuke aftelkalender en een Roan achterbank Bingo gemaakt.

Ervaringen van Roan klanten