Roan camping holidays

Extra bij te boeken

Als u op vakantie gaat, moeten er vaak veel spullen mee. Hierdoor zit de auto snel vol. Gelukkig biedt Roan Campingvakanties handige extra’s die u kunt bijboeken. Dit scheelt u een hoop bagage! Ook zijn er mogelijkheden wanneer u samen met een andere familie op vakantie gaat, een overnachtingshotel zoekt of graag uw huisdier meeneemt op vakantie.
 
Heeft u inmiddels al geboekt? Geen probleem! Neem contact op met ons per mail of bel ons. Wij zorgen dan dat de bijgeboekte extra’s voor u klaarliggen bij aankomst. 
 
Bekijk hier onze handige bij te boeken extra’s en ga met een gerust hart op vakantie!

Voorkeursplaats
€ 50,- per accommodatie
Door het afsluiten van deze voorkeursplaats bent u er van verzekerd dat u wordt ingedeeld op de door u zelf gekozen beste plaats. De Roan-voorkeursplaats is tot uiterlijk 01.03.21 te boeken en kan niet worden afgesloten in combinatie met de naast-elkaar-garantie. Niet op alle campings mogelijk

Naast elkaar garantie
€ 30,- per accommodatie
Op onze campings is het mogelijk plaatsen naast of tegenover elkaar te reserveren. Ideaal wanneer u samen met familie of een bevriend gezin op vakantie wilt gaan. Als u naast elkaar wilt staan selecteert u dit tijdens de internetboeking of neem contact op met ons. Voor € 30,- per accommodatie bent u verzekerd van een plaats naast uw vrienden of familie (max. 3 accommodaties, zelfde accommodatie, gelijke vakantieperiode). Niet op alle campings mogelijk

Linnenpakketten
€ 18,- voor een enkel linnenpakket
€ 29,- voor een dubbel linnenpakket
Enkel linnenpakket
1 kussensloop, 1 pers- onderlaken, 1 pers dekbedovertrek, 1 handdoek
Dubbel linnenpakket
2 kussenslopen, 2 pers- onderlaken, 2x 1 pers dekbedovertrek, , 2 handdoeken
De stacaravans Supreme Lounge zijn voorzien van gratis linnenpakketten. 

Douchehanddoeken
€ 8,- per set van 2 stuks (140x70 cm)
De stacaravans Supreme zijn voorzien van gratis douchehanddoeken. 

Strandlakens
€ 12 per set van 2 stuks (180x100cm)

Badmatten
€ 4 per set van 2 stuks (50x35cm)

Babybed (exclusief matras)
€ 2,- per nacht
Maar inclusief dunne zachte bodemplaat die standaard bij het babybedje hoort.
 
Kinderstoel
€ 2,- per nacht 
Buggy
€ 3,- per nacht
Deze buggy's zijn zeer stevig, degelijk en geschikt voor diverse uitstapjes.

Bedrekje
Gratis
U kunt een gratis bedrekje reserveren indien uw kleintje toch al in het grote bed slaapt. Deze zijn ongeveer 1 meter lang en klemt u vast onder het matras. Het rekje steekt dan ongeveer 20 cm boven het matras uit.

Bolderkar
€ 3,- per nacht
De bolderkarren zijn zeer handig voor op het strand. Bij belangrijke informatie op de campingpagina ziet u of het mogelijk is om een bolderkar te huren. 

Hotels onderweg
Op veel routes richting het zuiden hebben wij speciaal voor u een aantal familiehotels uitgezocht. 
Vakantie met huisdier
€ 9,- per nacht
Over het algemeen zijn huisdieren toegestaan in onze bungalowtenten en lodgetenten Holiday. Bij belangrijke informatie op de campingpagina ziet u waar huisdieren zijn toegestaan. 
Huisdieren op campings Etruria en Le Capanne ter plaatse te betalen. Bij Etruria wisselen de prijzen door het jaar heen. De prijzen kunnen hoger dan zijn dan 9 euro per nacht per hond. 
 

Linnenpakketten, douche handdoeken, badmatten en strandlakens zijn niet ter plaatse te huur en u kunt het ook niet meenemen naar een volgende bestemming.

Zoek & boek

Ervaringen van Roan klanten