Onbezorgd en optimaal verzekerd op reis

Wij raden u aan een reis- en Dubbel-Zeker annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten. U heeft dan een prima dekking zonder eigen risico. Uw reserveringsnummer is tevens uw polisnummer. De Kortlopende Reis- en Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering is af te sluiten voor gasten woonachtig in Nederland of België.

Verzekeringen

Kortlopende Reisverzekering
Met een goede reisverzekering gaat u met een gerust gevoel op vakantie. De Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is zeer geschikt wanneer u minder dan 15 dagen per jaar op vakantie gaat. De verzekering is uiterst compleet en bestaat uit de volgende onderdelen: S.O.S.-kosten, reisongevallen, reisbagage en medische kosten.

Kortlopende Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering
Bij ons kunt u de Dubbel-Zeker Annulerings-verzekering afsluiten. Als u de reis moet annuleren of voortijdig afbreken, dan krijgt u niet alleen de niet gebruikte dagen, maar 100% van uw reissom vergoed. U kunt de annuleringsverzekering afsluiten binnen 7 dagen na boeking. De premie is 6% van de reissom + € 5 poliskosten + 21% assurantiebelasting.

Met de reisverzekering van Allianz Global Assistance bent u uitstekend gedekt bij hulp in nood, reisongevallen, reisbagage en medische kosten. De Dubbel-Zeker annuleringsverzekering komt tot uitkeer bij onder andere ernstige ziekte, ongeval of overlijden van uzelf of uw medereizigers, echtscheiding en zwangerschap.

Allianz Global Assistance Pechhulp
Als u met uw eigen auto op vakantie gaat, sluit dan een goede pechhulp verzekering af. Met Allianz Global Assistance Pechhulp bent u verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg, in heel Europa! Geldig tijdens de vakanties, maar óók daarbuiten, U heeft één noodnummer en kunt vertrouwen op de geruststellende gedachte dat hulpverleners altijd voor u klaar staan. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke premie. Sluit nu af en kies voor een ingangsdatum die u het beste uitkomt. (De Allianz Global Assistance Pechhulp is niet af te sluiten voor gasten woonachtend in België.)

Voor meer informatie over de prijzen kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Hulp nodig?
Heeft u via ons een reisverzekering of annuleringsverzekering afgesloten bij Allianz Global Assistance, en heeft u hulp nodig? U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen met de Nederlandstalige alarmcentrale op het nummer 020 – 592 9292. Vanuit het buitenland belt u 003120 – 592 9292. De medewerkers zitten klaar om u te helpen.

Verzekeringen

Ervaringen van Roan klanten