Roan camping holidays

Onbezorgd en optimaal verzekerd op reis

Wij raden je altijd aan om goed verzekerd op reis te gaan! Vanaf 1 januari 2022 bieden wij de complete Campez Couvert annuleringsverzekering aan van Mutuaide Assistance. Je hebt dan een prima dekking zonder eigen risico bij een medische reden. Daarnaast kun je ook een reisverzekering afsluiten.

Verzekeringen

Kortlopende Reisverzekering
Met een goede reisverzekering ga je met een gerust gevoel op vakantie. De Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is zeer geschikt wanneer je minder dan 15 dagen per jaar op vakantie gaat. De verzekering is uiterst compleet en bestaat uit de volgende onderdelen: S.O.S.-kosten, reisongevallen, reisbagage en medische kosten. (De kortlopende reisverzekering is niet af te sluiten voor gasten woonachtig in België.)

Allianz Global Assistance Pechhulp
Als je met je eigen auto op vakantie gaat, sluit dan een goede pechhulp verzekering af. Met Allianz Global Assistance Pechhulp ben je verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg. Je hebt één noodnummer en kunt vertrouwen op de geruststellende gedachte dat hulpverleners altijd voor je klaar staan. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke premie. (De Allianz Global Assistance Pechhulp is niet af te sluiten voor gasten woonachtig in België.)

Kortlopende Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering (t/m 31.12.2021)
Bij ons kun je de Dubbel-Zeker Annulerings-verzekering afsluiten. Als je de reis moet annuleren of voortijdig afbreken, dan krijg je niet alleen de niet gebruikte dagen, maar 100% van je reissom vergoed. Je kunt de annuleringsverzekering afsluiten binnen 7 dagen na boeking. De premie is 6% van de reissom + € 5 poliskosten + 21% assurantiebelasting.

Kortlopende Annuleringsverzekering (per 01.01.2022)
Bij ons kun je de complete Campez Couvert annuleringsverzekering afsluiten van Mutuaide Assistance. Als je de reis moet annuleren voor aankomst, dan krijg je de betaalde annuleringskosten vergoed. Moet je de vakantie helaas voortijdig afbreken, dan krijg je de niet genoten vakantie dagen terug. Je kunt de annuleringsverzekering afsluiten binnen 5 dagen na boekingen. De premie bedraagt 5% van de reissom.
Voor meer informatie over de prijzen kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Hulp nodig?
Heb je via ons een reisverzekering of annuleringsverzekering afgesloten bij Allianz Global Assistance, en heb je hulp nodig? Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen met de Nederlandstalige alarmcentrale op het nummer 020 – 592 9292. Vanuit het buitenland bel je 003120 – 592 9292. De medewerkers zitten klaar om je te helpen.

Heb je via ons een annuleringsverzekering afgesloten bij Mutuaide Assistance en heb je hulp nodig? Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen met 003314 - 516 8542. De medewerkers zitten klaar om je te helpen. 

Heb je je vakantie geboekt vóór 1 januari 2022 en een annuleringsverzekering afgesloten? Dan loopt deze via de verzekeraar Allianz Global Assistance. Je reserveringsnummer is tevens je polisnummer.  De Dubbel-Zeker annuleringsverzekering komt tot uitkeer bij onder andere ernstige ziekte, ongeval of overlijden van uzelf of uw medereizigers, echtscheiding en zwangerschap.

Verzekeringen

Ervaringen van Roan klanten