Ik heb een vraag over

Over uw bestaande boeking

Kan ik mijn boeking wijzigen?

U kunt uw boeking altijd wijzigen. In sommige gevallen brengt dit extra kosten met zich mee. 

Er zijn geen wijzigingskosten verbonden aan:

  • toevoegen personen
  • toevoegen extra's
  • toevoegen aantal nachten
  • toevoegen verzekeringen

U betaalt uiteraard wel de kosten van de extra personen, geboekte extra's etc.

Voor het wijzigen van uw vakantie houden wij voor de prijzen uw originele boekdatum aan.

Indien u uw boeking naar een andere periode wilt verplaatsen, na 1 april,  zijn daar geen extra kosten aan verbonden, mits de reissom minimaal gelijk blijft. Indien deze lager wordt, passen wij de oorspronkelijke reissom niet aan.

Roan Campingvakanties heeft het recht om prijzen aan te passen. Onze prijzen kunnen dagelijks wijzigen. 

Wanneer u een aantal nachten (of eerder geboekte extra's of personen) van uw boeking af wilt halen, dan geldt dit als deelannulering. Hier worden wel kosten voor in rekening gebracht. Wij rekenen annuleringskosten over het verschil.

Wanneer moet ik mijn aanbetaling doen?

Bij Roan hoef je slechts €99,- aan te betalen, als je hebt geboekt voor 28 februari, na deze datum bedraagt de aanbetaling 30% van de reissom. Het overige bedrag betaal je pas 8 weken voor vertrek. Voor gasten met aankomst in de maanden maart t/m juni hoeft de restantbetaling pas 4 weken voor aankomst betaald te zijn. Het vastleggen van jouw volgende camping vakantie bij Roan is nu dus echt voordelig. 

Indien u binnen 8 weken voor aankomst boekt, dient het gehele bedrag in één keer voldaan te worden. U ontvangt geen acceptgiro's maar u kunt betalen via bankoverschrijving, IDEAL, Mastercard, Bancontact of VISA. Door in te loggen op ‘Mijn Roan’ kunt u gemakkelijk kiezen van welke betaalmethode u gebruik wilt maken.

Kan ik mij beroepen op herroepingsrecht?

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op alle diensten van Roan Campingvakanties. Diensten betreffende logies te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode zijn namelijk uitgezonderd van het herroepingsrecht. Wel hanteren wij een annuleringsregeling. Zie voor meer informatie over annuleren https://www.roan.nl/veel-geste... onder “Kan ik mijn boeking (deel)annuleren?'

Kunnen jullie ook een overnachting onderweg regelen?

Op onze site staat een aantal hotels langs de route, die u via ons kunt boeken. Belt u ons of stuur ons een e-mail en wij vragen de overnachting voor u aan!

Wanneer krijg ik mijn reisbescheiden toegestuurd?

Nadat wij uw volledige betaling hebben ontvangen sturen wij u de reisbescheiden, 14 dagen voor aanvang van uw vakantie, per e-mail toe (vanaf 1 maart).  U vindt hierin uw vouchers, info over de camping en de accommodatiebeschrijving.

Heeft Roan flexibele prijzen en wat betekent dit voor mijn boeking?

Dagelijks monitoren wij onze prijzen en passen deze aan, indien nodig. Het kan dus zeker voorkomen dat de reis die je gisteren gezien hebt, vandaag voordeliger of juist duurder is geworden. Op het moment dat je je vakantie definitief hebt gereserveerd, houden wij die prijs aan. Wij zullen je dus achteraf nooit belasten met een hogere prijs. Andersom geldt dus ook, dat bij een prijsverlaging, we je boeking niet aanpassen. Op het moment van boeken, ben je immers akkoord gegaan met onze voorwaarden en de betreffende prijs op dat moment.

Tot wanneer kan ik nog extra's bijboeken?

In principe kunt u nog extra's bij boeken tot de dag voor vertrek (mits beschikbaar).

Kan ik al mijn boekingen in 'Mijn Roan' terugvinden?

Alle boekingen gemaakt in voorgaande jaren zijn ook terug te vinden in uw eigen Roan account. 

Heeft u aansluitend 2 of meer reserveringen geboekt, omdat u bijvoorbeeld 2 campings combineert of met meerdere families tegelijk op vakantie gaat, dan ziet u helaas alleen de 1e boeking. Wij zijn op de hoogte van dit technische mankement.

Kan ik mijn boeking (deel)annuleren?

Tot 1 april 2021 kunt u uw boeking kosteloos annuleren. Uw aanbetaling dient wel voor de op de bevestiging vermelde datum te worden voldaan, maar wordt teruggestort indien u moet annuleren voor 1 april 2021. Daarna worden annuleringskosten in rekening gebracht (zie de reisvoorwaarden). Wanneer u een aantal nachten van uw boeking wilt annuleren, gelden voor de nachten die u wilt annuleren de annuleringsvoorwaarden. Let op: uw vakantie verlengen of verkorten is niet altijd mogelijk en kan annuleringskosten met zich meebrengen, omdat in de planning van de accommodaties geen nachten mogen overblijven! Indien de gehele reis dient te annuleren, willen wij u vragen dit schriftelijk aan ons door te geven. U kunt een mail met uw gegevens sturen.

Staat uw vraag er niet tussen? Wij helpen u graag!

Openingstijden

Ma - do 09.00 - 22.00
Vr 09.00 - 17.30
Za - zo 10.00 - 16.00

Ervaringen van Roan klanten