Glamping Nederland

Als je het populaire luxe kamperen én vakantie in eigen land combineert kom je uit bij Glamping Nederland! Beide zijn populairder dan ooit en wij voorzien onze gasten graag in hun wensen.  

Kies voor een luxe camping in Nederland

Nederland heeft zoveel moois te bieden en vele van ons hebben dit nog nooit ontdekt. Wij bieden je graag de kans glamping in Nederland te ontdekken op één van onze topcampings.

Op onze glampings in Nederland staan onze meest luxe stacaravans: de Supreme Lounge, Premium Plus Lounge en Premium Lounge. Allen met drie slaapkamers, gratis airconditioning, satelliet televisie, afwasmachine en loungebank op de veranda. Wil je echt gaan voor de meest luxueuze stacaravan van het moment? Dan raden wij je zeker aan de stacaravan Supreme Lounge boeken! Deze stacaravan behoort zeker tot het topsegment van glamping in Nederland! Zo heb je onder andere een XL-grillplaat en een overdekte houten veranda gedeeltelijk met lamellen dak. En of dat niet genoeg is zijn linnengoed, handdoeken en eindschoonmaak inclusief.

Zoek & boek

Onze glamping tenten in Nederland

Naast luxe glamping stacaravans biedt Roan ook glamping tenten aan in in Nederland. Ken je onze lodgetent Holiday al? Deze lodgetent is uitgerust met een zeer grote leefruimte, drie slaapkamers, een zeer compleet inventaris én een overdekte lounge veranda met tweepersoonsloungebank.  De grote leefruimte heb je doordat de vaste luifel die over de gehele veranda reikt bijna in zijn geheel kunt open zetten zodat binnen en buiten samen een wordt! 

Deze heerlijke glamping accommodatie hebben wij op meerdere luxe campings in Nederland geplaatst. Je kunt deze boeken op camping Klein Vink, De Schatberg en TerSpegelt. Glamping in Limburg en glamping in Brabant behoren dus zeker tot de mogelijkheden. Op al deze campings is een leuk zwembad aanwezig en worden er (tijdens de schoolvakanties én in de weekenden) veel activiteiten georganiseerd. Ook de vele faciliteiten zullen ervoor zorgen dat niemand zich verveelt. 

En je weet wat ze zeggen: als de kinderen plezier hebben en lekker spelen met hun nieuwe vakantievriendjes dan heeft iedereen een onvergetelijke vakantie!

Onze glamping tenten in Nederland

Glamping Friesland

Glamping in Nederland kun je ook ervaren op onze gezellige camping 't Hop in Friesland. Deze kindvriendelijke camping ligt op loopafstand van het Slotermeer en is zeer geschikt voor families met wat jongere kinderen. Ook mensen die van fietsen en wandelen houden komen hier aan hun trekken. De prachtige omgeving leent zich perfect voor lange fietstochten en mooie wandeltochten. Onze glamping stacaravans Premium Plus Lounge staan op ruime autovrije velden, centraal gelegen op de camping.  

Onze conclusie: glamping in Nederland biedt iedere vakantieganger wat hij of zij zoekt!

Onze gasten over boeken bij Roan: