Camping Den Haag

Ben je op zoek naar een vakantie op een camping in de omgeving van Den Haag? Zoek dan niet meer verder maar kies voor een vakantie op camping Kijkduin in Zuid Holland. De veelzijdigheid van deze provincie zal je wellicht doen verbazen.

Onze camping in Den Haag

We horen je denken... kamperen in Den Haag.. kan dat dan wel? Dat kan zeker! Voor een heerlijke campingvakantie in Den Haag aan zee zit je goed op camping Kijkduin. Deze fijne familiecamping maakt een combinatie tussen het bezoeken van de stad Den Haag, andere grote steden én een strandvakantie goed mogelijk. Camping Kijkduin ligt op maar 1 kilometer lopen van het zandstrand, achter de Zuid-Hollandse duinen.

Voor de hele familie zijn er leuke activiteiten. Denk aan een plons in het gezellige binnenzwembad, een potje minigolf of een leuke activiteit op de sportvelden. Tijdens je vakantie op deze leuke camping in Den Haag zal je jezelf niet snel vervelen. 

Onze accommodaties

Op onze camping in Den Haag bieden wij luxe bungalowtenten aan. Onze ruime, zeer complete bungalowtent is voorzien van goed onderhouden inventaris, een waterdoorlatend gronddoek én een stevige partytent.

Vind je het moeilijk om een keuze te maken of wil je meer informatie? Je kunt ons gerust bellen of een mail sturen voor meer informatie over onze camping bij Den Haag. Uiteraard adviseren wij je ook graag over onze andere populaire campings in Nederland.

Onze camping in Den Haag

Ervaringen van Roan klanten