Last minute campings Côte d'Azur

Last minute campings Côte d'Azur

U heeft interesse in een last minute vakantie naar de Côte d'Azur. Wij hebben topcampings aan de Côte d'Azur dichtbij de bekende steden: Cannes, Fréjus, St. Tropez en Nice. Verbaas uzelf over de grote rijkdom die deze steden bezitten en geniet van uw welverdiende vakantie aan de Côte d’Azur. 

0 campings gevonden

Toon kaart

Last minute boeken naar de Côte d’Azur

Een echte aanrader is het grote waterpark Aqualand bij Fréjus. Beleef hier een spetterende dag en sla zeker de beruchte King Cobra waterglijbaan niet over! 

 Vakantie vieren op een camping aan de Côte d’Azur is natuurlijk heerlijk ontspannen. Met onze scherpe last minutes profiteert u bovendien van hoge kortingen.

Op onze campings aan de Côte d’Azur vindt u onze stacaravan Excellentstacaravan Prestige Lounge en stacaravan Supreme Lounge. Deze stacaravans zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. Zo beschikken de stacaravans over een televisie met Nederlandse zenders, gratis airconditioning en een houten veranda. 

 De stacaravan Supreme Lounge is ons meeste luxe accommodatie en heeft een Nespresso koffiezetapparaat en een heerlijke loungebank waar u helemaal tot rust komt. Verder kunt u genieten op uw eigen grote veranda. Bovendien beschikt u ook over een eigen XL grillplaat. Zo weet u zeker dat u goed zit!

Bekijk hier al onze scherpe last minute aanbiedingen voor een camping vakantie aan de Côte d’Azur!

Last minute boeken naar de Côte d’Azur

Ervaringen van Roan klanten