Eindschoonmaak

Hoe fijn is het dat je na een heerlijke vakantie je accommodatie niet zelf hoeft schoon te maken? Bij Roan nemen we graag deze zorg uit handen, sinds seizoen 2020 is het mogelijk een eindschoonmaak bij te boeken!

Verplichte eindschoonmaak 

In 2022 geldt op de meeste campings een verplichte eindschoonmaak, indien van toepassing zie je dit bij het maken van de boeking. De kosten bedragen €60,-. De eindschoonmaak voor bungalowtenten en lodgetenten bedraagt €45,-. en betaal je bij boeking.

Kies zelf of je een eindschoonmaak bijboekt bij het reserveren van je vakantie

Op een aantal campings in Kroatië én op camping Playa Brava in Spanje is de eindschoonmaak optioneel bij te boeken wanneer je jouw vakantie boekt. De kosten bedragen €60,- voor alle stacaravans (bij de stacaravan Supreme Lounge is de eindschoonmaak inclusief). Voor bungalowtenten en lodgetententen bedraagt dit €45,-. Wanneer je kiest voor het bijboeken van de eindschoonmaak vragen wij je wel alle etenswaren en levensmiddelen uit de kastjes en koelkast te halen, je afval weg te brengen en de afwas gedaan te hebben. Tevens verzoeken wij je de barbecue schoon te maken.

Waarom is de eindschoonmaak niet op elke camping vooraf te boeken?

We zijn nog zoekende naar een manier om de schoonmaken ter plaatse goed te organiseren. Staat het boeken van de eindschoonmaak niet vermeld bij jouw camping dan is er op dit moment helaas geen mogelijkheid deze eindschoonmaak te boeken. Ter plaatse kun je altijd met onze eigen Roan Campingmedewerker overleggen of zij de eindschoonmaak voor je uit handen kunnen nemen. De kosten bedragen €60,- voor alle stacaravans, voor bungalowtenten en lodgetenten bedraagt dit €45,-.

Zoek & boek

Ervaringen van Roan klanten