Eindschoonmaak

Hoe fijn is het dat je na een heerlijke vakantie je accommodatie niet zelf hoeft schoon te maken? Bij Roan nemen we graag deze zorg uit handen, sinds seizoen 2020 is het mogelijk een eindschoonmaak bij te boeken!

Kies zelf of je een eindschoonmaak bijboekt bij het reserveren van je vakantie

De kosten bedragen €55,- voor alle stacaravans en lodgetent Woody (€28,- voor de Go4Camp accommodaties op San Francesco). De eindschoonmaak voor bungalowtenten en lodgetent Holiday bedraagt €40,-. Wanneer u kiest voor het bijboeken van de eindschoonmaak vragen wij u wel alle etenswaren en levensmiddelen uit de kastjes en koelkast te halen, uw afval weg te brengen en de afwas gedaan te hebben. Tevens verzoeken wij u de barbecue schoon te maken.

Verplichte eindschoonmaak

Op de campings Le Ranc Davaine, La Chapelle, Park Albatros, Portofelice, San Francesco (Roan accommodaties), Norcenni Girasole, Etruria, Park Altomincio en San Vito/Cisano is een eindschoonmaak verplicht. De kosten hiervoor bedragen €28,- en betaalt u bij boeking. Op Camping Tonnara bedraagt de verplichte eindschoonmaak €45,- en op Union Lido €55,-.

In 2021 geldt een verplichte eindschoonmaak voor de volgende campings: Altomincio family Park, Bella Italia, Ca’Savio, De Schatberg, Eden, Etruria, La Chapelle, La Masia, Le Capanne, Le Ranc Davaine, Les Méditerranées Beach Garden, Norcenni Girasole, Park Albatros, Park delle Rose, Portofelice, Pra’delle Torri, San Francesco, San Vito Cisano, Sant Angelo, Spiaggia e Mare, Tahiti, Terme Catez en Villaggio Europa. De kosten hiervoor bedragen €44,- en betaalt u bij boeking. Op Camping Tonnara bedraagt de verplichte eindschoonmaak €45,- en op Union Lido €55,-.

Ervaringen van Roan klanten