Gezin aan het genieten in het zwembad van een Roan camping.

Roan Luxury Camping Holidays | 21-10-2015 | Roan

Wie gun jij een Roan vakantie?

Heb jij de allereerste televisiecommercial van Roan al op tv gezien? Met deze nieuwe commercial roepen we je op om ons te laten weten wie jij graag een Roan-vakantie gunt. Wie weet winnen jouw vrienden, opa en oma of misschien wel je buren een gratis vakantie met Roan!

Weet jij wie je een vakantie gunt? Doe dan direct mee aan de actie op deze pagina.

De meest originele inzendingen maken kans op één van de 5 gratis Roan vakanties op een camping en accommodatie naar keuze (zie actievoorwaarden).  

De beste campings
Roan verzorgt inmiddels al meer dan 28 jaar luxe kampeervakanties voor gezinnen. We zijn begonnen met drie campings in Frankrijk en inmiddels verhuren we onze eigen accommodaties op 51 campings in Frankrijk, Italië, Kroatië, Oostenrijk en Slovenië. Deze campings zijn geselecteerd met uiterste zorgvuldigheid en voldoen aan de hoge Roan standaarden. Als ervaren campingspecialist weten wij bovendien precies wat kinderen leuk vinden en daar hebben we ook rekening mee gehouden bij het selecteren van de campings. Bij Roan boek je de beste campings voor een gezinsvakantie!Camping Bella Italia

Roan heeft afgelopen jaar een Zoover Award in ontvangst genomen voor ‘Beste Aanbieder Campingvakanties’. Onze gasten hebben ons gemiddeld gewaardeerd met een 8,9!

Diverse accommodaties

Op de campings van Roan kun je kiezen uit stacaravans, lodgetenten en bungalowtenten. Alle stacaravans zijn ruim, bijzonder comfortabel en van een kwalitatief hoog niveau. Ze zijn compleet ingericht en beschikken allemaal over airconditioning en een houten veranda aan de voorzijde. In ons kampeerprogramma hebben wij ook compleet ingerichte lodgetenten die heel geschikt zijn voor gezinnen die graag gaan kamperen, maar wel willen genieten van luxe. En natuurlijk zijn er ook ruime bungalowtenten voor de echte kampeerliefhebbers, die ook uitgerust zijn voor zoveel mogelijk luxe.Lodgetent Woody


Persoonlijke ontvangst

Bij Roan kun je altijd rekenen op een persoonlijke ontvangst. Op iedere camping zijn namelijk onze eigen Roan medewerkers aanwezig die je persoonlijk begeleiden naar je accommodatie en die al je vragen kunnen beantwoorden en informatie kunnen geven over de omgeving. Dit zijn meestal Nederlandse echtparen die ouder zijn dan 45 jaar met levenservaring en vaak ook met Roan ervaring.
Gun jij je vrienden, opa en oma of iemand anders een vakantie op één van de mooie topcampings van Roan? Doe dan snel mee aan de actie en win een vakantie voor iemand die het volgens jou verdient!

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: