Gezin aan het genieten in het zwembad van een Roan camping.

Roan Luxury Camping Holidays | 05-07-2017 | Roan

De mooiste campingzwembaden

Voor veel mensen is een mooi en groot zwembad toch één van de belangrijkste onderdelen voor de keuze van een camping. Een camping met zwembad is natuurlijk ideaal voor de kinderen die zich zo extra goed kunnen vermaken, maar je kunt er zelf ook lekker relaxen en baantjes trekken. Alle campings van Roan beschikken over een zwembad. Maar wat zijn nu de mooiste campingzwembaden in ons aanbod? Wij lichten er een paar voor je uit!

Camping Bella Italia: 5 zwembaden!

Eén van de meest bekende campings in ons aanbod is toch wel Bella Italia aan het Gardameer. Het is een grote camping met maar liefst 5 zwembaden, verschillende glijbanen, een kinderbadje en waterspeeltuin! Er zijn ligstoelen en parasols rondom de zwembaden aanwezig, zodat je daar heerlijk kunt relaxen in de zon. Maar wees er snel bij, want in het hoogseizoen zijn de ligstoelen snel bezet.

zwembad_camping_bella_italia.jpgEén van de zwembaden op camping Bella Italia

Camping Union Lido: uitbreiding van het waterpark

Camping Union Lido beschikt over 2 zwemparadijzen: aquapark Laguna en aquapark Mare. Op dit moment zijn ze druk bezig met de uitbreiding van het aquapark Laguna met tweebaans glijbanen, een kasteel met maar liefst vier glijbanen en waterspelletjes, een spraypark en extra ligplaatsen.

camping_union_lido_aquapark.jpg

 

De plattegrond van het vernieuwde aquapark Laguna


camping_union_lido_uitbreiding_1.jpg

camping_union_lido_uitbreiding_2.jpgDe eerste foto’s van de uitbreiding van dit waterpark


Camping Norcenni Girasole Club: groot zwembadcomplex én kinderbad

Norcenni Girasole Club is een grote familiecamping in Toscane, zo’n 30 kilometer ten zuiden van Florence. Het zwembadcomplex vormt het middelpunt van deze camping met diverse baden, een glijbaan, bubbelbad, sauna en een binnenbad! Er ligt bovendien nog een groot lagunebad met een zachte ondergrond en glijheuvels bovenaan de camping. Dit lagunebad is ideaal voor kinderen. Een treintje brengt je over de hele camping als je niet naar het zwembad wilt lopen.

zwembad_norcenni_girasole.jpgHet zwembadcomplex van camping Norcenni Girasole Club

Camping Altomincio Family Park: zwembad met 3 glijbanen

Camping Altomincio Family Park is vooral populair vanwege het prachtige zwembadcomplex met drie aparte glijbanen, waaronder een grote brede glijbaan waar je met een band vanaf kunt glijden. De lagunabaden zijn dankzij de zachte bodem ideaal voor kinderen en de kinderen kunnen zelf eten en drinken bestellen bij de speciale Froggy’s bar op kinderhoogte. En voor de liefhebbers van baantjes trekken is er een Olympisch zwembad van 50 x 20 meter.

altomincio_glijbaan_banden.jpgDe glijbaan met banden

altomincio_froggy_bar.jpgDe speciale Froggy’s kinderbar

Camping Villaggio Turistico Europa

Villagio Turistico Europa ligt vlakbij het plaatsje Grado aan de Adriatische kust. Op de camping ligt een prachtig zwemparadijs voor jong en oud met stroomversnellingen, geisers, glijbanen, fonteinen, whirlpools en ligbedden. De camping ligt bovendien aan een ondiepe zee met weinig golfslag, waardoor het ideaal is voor de kinderen.

villagio_europa_zwembad.jpgHet zwembad bij camping Villagio Turistico Europa

villagio_europa_strand.jpgHet strand bij camping Villagio Turistico Europa

Camping La Sirene: grootste waterpark op een camping in Europa

In april 2014 is het aquapark van camping La Sirene, in Languedoc-Roussillon, uitgebreid. Het aquapark bestaat uit verschillende zwembaden, lange glijbanen, een waterval, een overdekt zwembadgedeelte met speeltoestellen en een Wellness Center! Door deze uitbreiding is het subtropische zwemparadijs van camping La Sirene het grootste waterpark op een camping in Europa! Volwassenen kunnen heerlijk genieten in het bubbelbad gedeelte!

la_sirene_zwembad.jpgHet uitgebreide zwembadcomplex van camping La Sirene

Zoals je ziet zijn er genoeg mogelijkheden voor de liefhebbers van een camping met zwembad! Houd ook onze Facebook pagina in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen rond de zwembaden op onze campings.

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: