Gezin aan het genieten in het zwembad van een Roan camping.

Roan Luxury Camping Holidays | 08-08-2014 | Inspiratie

De meest originele tenten!

Er is natuurlijk heel veel keuze op het gebied van kampeertenten. Van groot tot klein, rond tot vierkant, van eenvoudig tot zeer luxe. Voor iedereen is er wel een passende tent beschikbaar. Maar er bestaan tegenwoordig ook hele bijzondere, leuke en grappige tenten. Tenten voor de hele familie, voor de kinderen en zelfs voor huisdieren. Wij zetten de leukste en meest originele tenten op een rij, zodat je lekker op kunt vallen op de camping of op een festival!

De bekende Volkswagen tent

Een grappige en originele tent die je veel voorbij ziet komen is de tent in de vorm van het bekende Volkswagen busje. Van veraf is deze tent bijna niet van een echt Volkswagen busje te onderscheiden en je kunt met vier personen in slapen in deze Volkswagen tent

Volkswagen tent

Bron: 1leven.net

Tenten waar je honger van krijgt
Het klinkt misschien raar, maar er zijn ook tenten waar je letterlijk honger van krijgt. Het zijn namelijk tenten met een food design. Bekijk onderstaande tenten maar eens, het water loopt ons al in de mond!

Watermeloen tent

Bron: Thatslikewhoa.com

Een leuke tent voor je huisdier
Honden en katten houden ervan om lekker weg te kruipen in een doosje of een holletje. Wat is er nu leuker dan een eigen tent voor je huisdier? Zo kunnen zij ook heerlijk slapen op de camping, of zet ze neer in de tuin. Ze zien er nog leuk uit ook!

Tent kat

Bron: Forcatsonly

Slapen in een haai of olifant
Er zijn tegenwoordig ook heel veel tenten verkrijgbaar in de vorm van dieren, dat is natuurlijk extra leuk voor kinderen! Zo kunnen ze slapen in een stoere haai of in een grappige olifant. De kinderen zullen met deze tenten nog meer plezier beleven aan het kamperen!

Haaien tent

Bron: 1funny.com

Olifanten tent

Bron: Aliexpress.com

Van alle gemakken voorzien
Kamperen kan ook luxe zijn. De bungalowtenten en lodgetenten bij Roan zijn bijvoorbeeld van alle gemakken voorzien zoals een gaskachel, een complete keuken en stevige bedden. Hieronder zie je een aantal foto’s van deze luxe tenten. Waarom zou je naar een hotel gaan, met deze tenten heb je toch alle luxe die je nodig hebt?

Lodgetent

Accommodatie: Lodgetent

Luce lodgetent

Accommodatie: Luxe Lodgetent

Lodgetent Woody

Accommodatie: Lodgetent Woody

Glamping
Er bestaan tegenwoordig ook tenten die nóg een stapje luxer zijn. Het kamperen in deze luxe tenten wordt ook wel glamping genoemd. Hieronder zie je een voorbeeld van een glamping tent. Een leuk idee voor een honeymoon!

Luxe tent

Bron: Blogspot.com

Je hoeft dus echt niet noodzakelijk in een standaard tent te overnachten op een camping of een festival. Met bovenstaande tenten val je lekker op! Welke vind jij het leukste?

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: