1 april - Roan Luxury Camping Holidays

1 april!

Wij als écht Brabants bedrijf willen natuurlijk graag al onze gasten verwelkomen met heerlijke, verse worstenbroodjes maar in dit geval gaat het om een 1 april grap!

Geen worstenbroodjes maar wel altijd een persoonlijk ontvangst!

Uiteraard heten onze campingmedewerkers jullie van harte welkom met een koel drankje bij aankomst. Met een glimlach staan ze voor je klaar en ze zullen ervoor zorgen dat het je werkelijk aan niets zal ontbreken tijdens je vakantie. Loop zeker langs tijdens een receptie uurtje of bekijk de verzamelde tips over uitstapjes en restaurantjes in de receptietent. Onze eigen campingmedewerkers worden zeer gewaardeerd door onze Roan gasten! Het is dan ook niet verrassend dat de meeste positieve reacties die we elk jaar weer na de vakantie ontvangen te maken hebben met de diensten van onze campingmedewerkers.

De leukste vakantieblunders op 1 april

Je ontkomt er vandaag niet aan, de grappen vliegen je om de oren op 1 april. Vind je het leuk om naast al deze 1 aprilgrappen de leukste vakantieblunders te bekijken? Bekijk dan hier onze blog over de, volgens ons, leukste vakantieblunders!

Geen worstenbroodjes maar wel altijd een persoonlijk ontvangst!

Zoek & boek

Ervaringen van Roan klanten