Jouw persoonlijke camping ontvangst!

Jouw persoonlijke camping ontvangst!

Aangekomen op de bestemming wacht je een hartelijk ontvangst door onze eigen medewerkers! Op iedere camping zijn onze eigen Roan campingmedewerkers aanwezig. Dit zijn meestal Nederlandse echtparen ouder dan 45 jaar. Mensen met veel levenservaring en vaak ook jarenlange Roan-ervaring. Campingmedewerkers keren soms al jaren naar dezelfde camping terug, ze kennen de camping door en door. Alle Roan campingmedewerkers hebben een professionele training gehad.

Enthousiasme en ervaring zijn de troeven van de Roan medewerkers; ervaring in hun eigen leven, meestal hebben ze zelf kinderen en dikwijls kleinkinderen en ook ervaring met het reilen en zeilen tijdens een campingvakantie.

Altijd een ontvangst met een glimlach!

Even kennismaken met een koud drankje, vertellen wie wie is en waar je alles op de camping kunt vinden en dan vaak samen naar jouw bungalowtent, lodgetent of stacaravan lopen. Wanneer je informatie over de omgeving of andere praktische zaken wenst, kun je altijd een beroep op hen doen. Ook wanneer je bijvoorbeeld een dokter, tandarts of garage nodig hebt, staan zij voor je klaar. Onze medewerkers zijn ook vertrouwd in de omgeving en hebben een heleboel praktische omgevingsinformatie of interessante tips voor bezoekjes en uitstappen in de regio. Loop zeker langs tijdens een receptie uurtje of bekijk de verzamelde tips over bezienswaardigheden, uitstapjes en restaurantjes in de receptietent.

Het is dan ook niet verrassend dat de meeste positieve reacties die we elk jaar weer na de vakantie ontvangen te maken hebben met de diensten van onze medewerkers op de camping.

Op de meeste campings staan er meestal Nederlandssprekende teams voor je klaar, maar in Kroatië word je ontvangen door Kroatische campingmedewerkers die prima Engels en/of Duits spreken. 

Zoek & boek

Ervaar Roan op de camping

Op iedere camping eigen medewerkers

Service én kwaliteit, daar staan we voor!

Ervaar Roan op de camping

Onze gasten over boeken bij Roan: