Roan camping holidays

Zoover Awards 2019

Wij zijn er zeer trots op dat Roan Luxury Camping Holidays voor het vijfde jaar de toonaangevende Zoover Award voor "Beste aanbieder campingvakanties" heeft gewonnen.

Voor het vijfde jaar winnaar Zoover Award

Eerder wonnen wij al verschillende achtereenvolgende jaren deze toonaangevende Award en vorige week mochten wij deze prestigieuze Award weer in ontvangst nemen. In een online verkiezing heeft de Nederlandse consument de vakanties van Roan gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 9,8; het hoogste cijfer van alle aanbieders van campingvakanties!

Algemeen directeur Jeroen van Heusden: “Ik vind het ongelofelijk belangrijk dat iedere klant die bij Roan zijn vakantie boekt tevreden is en altijd serieus genomen wordt. Het is heel fijn om te zien dat onze voortdurende inspanningen om onze service en ons product op topniveau te houden worden gewaardeerd door onze klanten. Ik ben dan ook ontzettend blij met de award en een gemiddelde waardering door onze klanten van maar liefst 9,8. Kwaliteit leveren is wel vaak een kwestie van een lange adem, maar op de lange duur wint kwaliteit altijd.”

Zoover Awards

In de online stemronde bepaalt de consument welke reisorganisatie in aanmerking komt voor een Zoover Award. Binnen elke vakantiecategorie werden twee awards vergeven: de ""populairste" binnen een categorie die wordt vergeven aan de aanbieder met de meeste stemmen. En de "beste" binnen een categorie die gaat naar de aanbieder met het hoogste waarderingscijfer.

Voor het vijfde jaar winnaar Zoover Award

Onze gasten over boeken bij Roan: