Roan camping holidays

Over Roan Campingvakanties

We weten als geen ander hoe een top campingvakantie eruit moet zien!

Roan verzorgt al 35 jaar luxe kampeervakanties voor gezinnen. Begonnen met 3 campings in Frankrijk en een klein kantoor in Nederland, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een organisatie die op meer dan 100 campings accommodaties aanbiedt verdeeld over 8 landen.

Met deze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat je van een campingvakantie verlangt. We zijn niet zo groot en massaal als de "bekende" organisaties, maar groot genoeg om er op een professionele wijze voor te zorgen dat je een onvergetelijke vakantie op één van onze campings in Italië, campings in Frankrijk, campings in Kroatië, campings in Spanje, campings in Nederland, campings in Luxemburg of campings in Oostenrijk of Slovenië heeft. 

Vanaf het begin af aan doen we alles al 'in eigen huis': het speuren naar de beste campings, het opmeten van de staanplaatsen, het inkopen van de beste materialen, het op- en afbouwen van de bungalowtenten en natuurlijk je als gast zo goed mogelijk adviseren in de keuze van jouw campingvakantie.

Je kunt bouwen op meer dan 30 jaar ervaring!
Wij zorgen voor een perfect uitgeruste bungalowtent, lodgetent of stacaravan op één van de speciaal voor jouw geselecteerde kwaliteitscampings in Frankrijk, Italië, Kroatië, Spanje, Oostenrijk, Slovenië en Nederland. En doordat wij niet zo groot zijn, kunnen wij jou, samen met onze eigen campingmedewerkers ter plaatse, nog de persoonlijke aandacht geven die je verdient! Daarom geeft ook meer dan 60% van onze gasten aan het volgende jaar weer te boeken!

Als enige camping organisatie ter wereld krijgen de kinderen bij Roan gratis kinderfietsjes! Wanneer de kinderen zich vermaken, is de vakantie voor de ouders vaak ook geslaagd. Dit uitgangspunt loopt als rode draad door onze service. Al vanaf het begin hebben kinderen bij ons een streepje voor.

Een kampeervakantie is een buitenvakantie. Je hebt alle tijd van de wereld om te doen en te laten wat je wilt en de kinderen maken snel contact met anderen. Omdat bijna al onze gasten in het hoogseizoen Nederlands zijn, is de kans groot dat jouw kinderen snel contact maken met anderen. De organisatie van jouw vakantie is bij ons dan ook in goede handen. Geniet van je kampeervakantie en gezinsvakantie op één van onze campings in Italië, campings in Kroatië, campings in Frankrijk, campings in Spanje, campings in Nederland en campings in Oostenrijk of Slovenië.

Roan is vanzelfsprekend ook aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds, zodat je jezelf geen zorgen hoeft te maken wanneer je een vakantie bij ons boekt!

Postadres Roan Camping Holidays BV:
Altenaweg 20e
5145 PC Waalwijk
Nederland

Ervaringen van Roan klanten