Kindvriendelijke camping in Slovenië

Kindvriendelijke camping in Slovenië

Slovenië is nog niet zo bekend als vakantieland en daardoor ook nog niet overspoeld door toeristen. Dit authentieke land heeft tal van leuke bezienswaardigheden om te ontdekken en gezellige badplaatsen om te bezoeken. Samen met je gezin verblijf je in een kindvriendelijke Roan camping in Zuid-Slovenië waar de kids zich de hele dag kunnen vermaken. Gelegen aan de Adriatische zee met prachtige stranden en tal van activiteiten een fijne bestemming voor een gezinsvakantie.

0 campings gevonden

Toon kaart

Kamperen in Slovenië met het hele gezin

Een onvergetelijke gezinsvakantie in Slovenië breng je door op de kindvriendelijke camping Terme Catez; een middelgrote camping gelegen tussen Ljubljana en Zagreb. De camping heeft een ruim zwembadcomplex bestaande uit een binnen- en buitenbad, zodat je ook als het weer wat minder is, lekker kunt zwemmen. De zwembaden zijn bovendien gevuld met warm bronwater van het eigen kuuroord. Wat een luxe! Voor de kids is er een glijbaan met lichteffecten, een lazy river, watervallen en een fontein. Relaxen doe je in een van de 4 bubbelbaden met lekker warm water. Voor de kleintjes zijn er verschillende kleuter- en peuterbaden, lage glijbaantjes en een piratencomplex. Wil je tijdens je vakantie werken aan je conditie? Dan kun je je uitleven in de moderne fitnessruimte, terwijl de kinderen zich vermaken met het animatieteam. 

To-do’s tijdens je kindvriendelijke vakantie in Zuid-Slovenië

In de omgeving van de kindvriendelijke camping Terme Catez in Zuid-Slovenië is van alles beleven. De kinderen zullen zeker enthousiast worden van een bezoek aan de grotten van Skocjan. Hier vind je namelijk de grootste ondergrondse canyon van de wereld! Vind je het leuk om een historische stad te bezoeken? Breng dan een dag door in Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië en bewonder mooie bouwwerken, zoals het middeleeuwse fort: Ljubljanski Grad. Ook het meer van Bled en de prachtige omgeving is leuk om te ontdekken met het hele gezin. Hier kun je waterrecreatie, avontuur én cultuur in één dag combineren. Maak een boottochtje op het meer, roetsj de hoge heuvels af via de rodelbaan of bezoek het historische kasteel van Bled. Wil je ook even een uitstapje maken naar Kroatië? Dat kan ook. Vanuit de kindvriendelijke camping Terme Catez ben je binnen een half uur in de hoofdstad Zagreb. Zo combineer je twee landen tijdens je kindvriendelijke vakantie in Slovenië! 

Het weer in Slovenië

Slovenië ligt in het noordoosten van de Adriatische Zee en grenst aan Italië, Oostenrijk, Hongarije en Kroatië. Slovenië kent verschillende klimaatzones; van een gematigd landklimaat en zeeklimaat tot een mediterraan klimaat. Camping Terme Catez ligt in het zuiden van Slovenië waar je geniet van een mediterraan klimaat met warme zomers en zachte winters. In de zomer varieert de temperatuur van 25 tot ongeveer 30 graden. In de lente ligt de gemiddelde temperatuur rond de 20 graden; deze periode is dan ook ideaal voor een actieve gezinsvakantie in Slovenië. 

Kindvriendelijke camping in Zuid-Slovenië | Glamping met de kids

Vakantie vieren bij Roan Campingvakantie is super-de-luxe genieten van pure glamping met de kids. Op de kindvriendelijke camping Terme Catez in Zuid-Slovenië verblijf je in een lodgetent Woody met toilet en douche of in een stacaravan Excellent Lounge met eigen sanitair en een ruime veranda. Ben je enthousiast geworden over onze camping en luxe accommodaties? Boek dan hier de accommodatie die voldoet aan jouw wensen en geniet op de kindvriendelijke camping van een heerlijke vakantie in Slovenië.

Ervaringen van Roan klanten