Je kunt bouwen op meer dan 35 jaar ervaring!

Je kunt bouwen op meer dan 35 jaar ervaring!

Wij zorgen voor een perfect uitgeruste bungalowtent, lodgetent of luxe stacaravan op één van de speciaal voor jou geselecteerde kwaliteitscampings in Frankrijk, Italië, Kroatië, Spanje, Oostenrijk, Luxemburg en Nederland. 

Doordat wij niet zo groot zijn, kunnen wij jou, samen met onze eigen campingmedewerkers ter plaatse, nog de persoonlijke aandacht geven die je verdient! Daarom geeft ook meer dan 60% van onze gasten aan het volgende jaar weer te boeken!

Als enige camping organisatie ter wereld krijgen de kinderen bij Roan gratis kinderfietsjes! Wanneer de kinderen zich vermaken, is de vakantie voor de ouders vaak ook geslaagd. Dit uitgangspunt loopt als rode draad door onze service. Al vanaf het begin hebben kinderen bij ons een streepje voor.

Een kampeervakantie is een buitenvakantie. Je hebt alle tijd van de wereld om te doen en te laten wat je wilt en de kinderen maken snel contact met anderen. Omdat bijna al onze gasten in het hoogseizoen Nederlands zijn, is de kans groot dat jouw kinderen snel contact maken met anderen. De organisatie van jouw vakantie is bij ons dan ook in goede handen. Geniet van je kampeervakantie en gezinsvakantie op één van onze campings in Italië, campings in Kroatië, campings in Frankrijk, campings in Spanje, campings in Nederland en campings in Oostenrijk en Luxemburg.

Roan is vanzelfsprekend ook aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds, zodat je jezelf geen zorgen hoeft te maken wanneer je een vakantie bij ons boekt!

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: