Marvilla Nights

Marvilla Nights

Naast het gebruikelijke avondprogramma van Marvilla Parks, hebben enkele 5 sterren Marvilla campings deze zomer een bijzondere verrassing voor je in petto: exclusieve avonden vol entertainment!

Dit unieke programma garandeert elke week in het hoogseizoen een avond om nooit te vergeten. De allerbeste professionele DJ's laten de dansvloer schitteren met hun energieke mixen in alle denkbare stijlen! Deze getalenteerde DJ's weten precies hoe ze jong en oud in beweging moeten krijgen. Ze zullen de beste dance, electro en disco hits laten horen terwijl draaiende discoballen en knipperende neonlichten de sfeer naar een geheel nieuw niveau tillen. Het doel is om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en te laten genieten van deze onvergetelijke muziekavond! Deze geweldige 'Marvilla Nights' vinden plaats tussen 8 juli en 2 september 2023. 

Als je op zoek bent naar een camping vakantie voor het hele gezin ben je bij Marvilla Parks aan het juiste adres. 

Een plek waar je kunt genieten van de vrijheid en avontuur van het buitenleven. Met een 100% compleet uitgeruste stacaravan, waterparken met spectaculaire glijbanen, entertainment voor alle leeftijden en aandacht voor je welzijn, zal een vakantie op een Marvilla Parks jullie verwachtingen overtreffen. 

Op enkele Marvilla campings vind je onze Premium- zone. Deze eigen zone is sfeervol aangelegd met looppaden en beplanting én autovrij, kinderen kunnen hier veilig spelen!

Bekijk het complete Marvilla Parks aanbod en vind jouw geschikte camping vakantie. 

Zoek & boek

Onze gasten over boeken bij Roan: