Kijk het WK Voetbal bij Roan!

Aankomende Zomer barst de voetbalgekte weer los in Nederland! Vanaf 12 juni opent het WK voetbal in Brazilië met een openingswedstrijd Brazilië tegen Kroatië.  Het Nederlands elftal treft Spanje in de eerste groepswedstrijd.  

Volg alle WK wedstrijden tijdens een campingvakantie bij Roan!

Mis geen enkel moment van de wedstrijden tijdens uw vakantie, want in elke Roan stacaravan type Excellent en Largo staat een gratis satelliet-TV met Nederlandse zenders, zo kunt u dagelijks alle wedstrijden volgen!  Verblijft u in een compleet ingerichte bungalowtent, Lodgetent of een ander type stacaravan kunt u altijd gebruik maken van de centrale WK voetbalactiviteiten op de camping en het Wi-Fi* netwerk die op alle campings beschikbaar is om alsnog live de wedstijden te volgen.

Als onze Nederlandse WK toppers zich staande weten te houden tot aan de finale, zal de oranjekoorts zeker aanhouden tot en met  de dag van de finale in Rio de Janeiro op 13 juli. Vanaf onze Topcampings in Frankrijk, Italië, Kroatië, Slovenië en Oostenrijk kunt u uiteraard meejuichen! Op de meeste* Roan campings staan centrale tv-schermen in bijvoorbeeld het restaurant of de bar om met andere campinggasten de wedstrijden te volgen. U kunt natuurlijk ook het WK voetbal volgen vanaf uw eigen veranda in onze Excellent stacaravans!

Bijvoorbeeld op Camping Le Grand Dague in de Dordogne, hier staat in de campingbar twee grote tv-schermen waarop u alle wedstrijden van het WK kunt bekijken en het restaurant van de camping verzorgt Braziliaanse thema-avonden!

* Wi-Fi is tegen betaling.
* WK Live meekijken kan per camping verschillen. 

Volg alle WK wedstrijden tijdens een campingvakantie bij Roan!

Ervaringen van Roan klanten