De meest originele tenten!

Submitted on by in Inspiratie 2459 number of views


Er is natuurlijk heel veel keuze op het gebied van kampeertenten. Van groot tot klein, rond tot vierkant, van eenvoudig tot zeer luxe. Voor iedereen is er wel een passende tent beschikbaar. Maar er bestaan tegenwoordig ook hele bijzondere, leuke en grappige tenten. Tenten voor de hele familie, voor de kinderen en zelfs voor huisdieren. Wij zetten de leukste en meest originele tenten op een rij, zodat je lekker op kunt vallen op de camping of op een festival!
De bekende Volkswagen tent
Een grappige en originele tent die je veel voorbij ziet komen is de tent in de vorm van het bekende Volkswagen busje. Van veraf is deze tent bijna niet van een echt Volkswagen busje te onderscheiden en je kunt met vier personen in slapen in deze Volkswagen tent!

 
Bron: 1leven.net

Tenten waar je honger van krijgt
Het klinkt misschien raar, maar er zijn ook tenten waar je letterlijk honger van krijgt. Het zijn namelijk tenten met een food design. Bekijk onderstaande tenten maar eens, het water loopt ons al in de mond!

 
Bron: Thatslikewhoa.com

Een leuke tent voor je huisdier
Honden en katten houden ervan om lekker weg te kruipen in een doosje of een holletje. Wat is er nu leuker dan een eigen tent voor je huisdier? Zo kunnen zij ook heerlijk slapen op de camping, of zet ze neer in de tuin. Ze zien er nog leuk uit ook!

 
Bron: Forcatsonly

Slapen in een haai of olifant
Er zijn tegenwoordig ook heel veel tenten verkrijgbaar in de vorm van dieren, dat is natuurlijk extra leuk voor kinderen! Zo kunnen ze slapen in een stoere haai of in een grappige olifant. De kinderen zullen met deze tenten nog meer plezier beleven aan het kamperen!

 
Bron: 1funny.com

 
Bron: Aliexpress.com

Van alle gemakken voorzien
Kamperen kan ook luxe zijn. De bungalowtenten en lodgetenten bij Roan zijn bijvoorbeeld van alle gemakken voorzien zoals een gaskachel, een complete keuken en stevige bedden. Hieronder zie je een aantal foto’s van deze luxe tenten. Waarom zou je naar een hotel gaan, met deze tenten heb je toch alle luxe die je nodig hebt?


Accommodatie: Lodgetent

 
Accommodatie: Luxe Lodgetent


Accommodatie: Lodgetent Woody

Glamping
Er bestaan tegenwoordig ook tenten die nóg een stapje luxer zijn. Het kamperen in deze luxe tenten wordt ook wel glamping genoemd. Hieronder zie je een voorbeeld van een glamping tent. Een leuk idee voor een honeymoon!


Bron: Blogspot.com

Je hoeft dus echt niet noodzakelijk in een standaard tent te overnachten op een camping of een festival. Met bovenstaande tenten val je lekker op! Welke vind jij het leukste?
Comment
Submit comment
Submit comment
*
*
Ronald Brands
30 juni 2015 13:01
Trendy designtenten maar dan voor een feest of evenement staan op: www.mascolino.nl Heel origineel en echt imposant.
Henk
17 juni 2015 10:10
Ik heb nog een goede site voor leuke originele tenten dat is misschien nog een tip ttp://tentenverhuur.nl/feesten-en-evenementen/pagodetent-huren/ voor de rest vind ik het erg leuke tenten zag bij hendriks ook zon volkswagen tent erg leuk maar nog wel redelijk prijzig
Petra
9 juni 2015 10:10
Wat een mooie tenten leuke ideeën