Kamperen aan zee

Submitted on by in Lokale tips
1779 number of views

Wakker worden met het rustgevende geluid van de golven. Uit je tent of stacaravan stappen en om daarna direct met je voeten door het heerlijke zand te woelen. Je kinderen kunnen de hele dag in het zand spelen en in de zee zwemmen. Wat is er nu heerlijker dan kamperen op een camping aan zee? Roan heeft diverse campings in het aanbod die direct aan zee liggen. En in de omgeving van deze campings is ook heel veel te zien en te beleven. Wij zetten de leukste tips voor je op een rij!Read more

Kan ik nog genieten van een luxe campingvakantie in de herfstvakantie?

Submitted on by in Inspiratie
401 number of views

Wat was het toch leuk de zomervakantie! Iedereen heeft weer in volle teugen genoten van de tijd samen, het mooie weer, de leuke camping en uitstapjes in de omgeving. Kortom; er zijn weer vele mooie herinneringen gemaakt en de periode die weer overbrugt moet worden naar de volgende zomervakantie duurt véél te lang! Een goede reden om er over niet al te lange periode nog eens tussenuit te gaan, in de herfstvakantie bijvoorbeeld.Read more

Tunnels onderweg naar je vakantieadres

Submitted on by in Lokale tips
2219 number of views

Vooral als je in het hoogseizoen op vakantie gaat is het slim vooraf goed te kijken hoe je gaat rijden, waar er weg werkzaamheden zijn onderweg en waar er files ontstaan. Zo kun je tijdens de autoreis gemakkelijk schakelen en scheelt het weer een paar uurtjes in de file rijden!
Read more

De meest opmerkelijke waterglijbanen

Submitted on by in Actief
3402 number of views

Bij een zomervakantie horen natuurlijk zwembaden met gave waterglijbanen! En tegenwoordig zijn er vele waterglijbanen, in alle soorten en maten. Veel van onze campings binnen ons aanbod zijn voorzien van een heus waterparadijs, voorzien van spectaculaire waterglijbanen. Daarnaast liggen een aantal Roan campings op zeer korte afstand van grote aquaparken die zeker een bezoekje waard zijn. In deze blog zetten wij de grootste en meest spectaculaire waterglijbanen voor je op een rijtje. Zo weet je waar je moet zijn voor urenlang glijplezier!Read more