Top 5 bezienswaardigheden rond het Gardameer

Submitted on by in Top 5
9846 number of views

Het Gardameer is natuurlijk de ideale bestemming voor liefhebbers van zwemmen en watersport. Maar er zijn nog veel meer leuke activiteiten die je in de omgeving kunt ondernemen. Wat zijn bijvoorbeeld de leukste bezienswaardigheden rond het Gardameer? Wij zetten de 5 leukste bezienswaardigheden bij het Gardameer op een rij, getipt door onze medewerkers van Camping Bella Italia in Peschiera del Garda!Read more

Routeschema Tour de France

Submitted on by in Evenementen
1040 number of views
Tourliefhebbers opgelet! Zondag fietsen de renners 242,5 km van Givors naar de Mont Ventoux. Wij wensen alle campinggasten van Aluna Vacances en Le Ranc Davaine veel plezier bij het  aanmoedigen! Vanaf beide campings ben je binnen 2,5 uur op het vertrekpunt.
Read more